Apparaten en accessoires
Risotto met oesterzwam en champagne
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gevierendeeld150 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
spek, elk soort in dunne plakjes gesneden100 g
-
oesterzwammen gesneden250 g
-
1 blokje vleesbouillonvleesbouillonpasta1 tl
-
300 g droge witte wijnChampagne300 g
-
water500 g
-
risottorijst300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
Parmezaanse kaas geraspt50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
480.9 mg
Eiwitten
15.3 g
Calorieën
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Vetten
27.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
10.5 g
Koolhydraten
69.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Butter Chicken
1 Std.
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Zoete Aardappel Bloemtaart
Keine Bewertungen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
De eerste hap: Zalm met Groenten
Keine Bewertungen
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 Min
Virgin passievrucht mojito
10 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min